Politika

Ezt nem fogod elhinni: Orbán Viktor azt akarja, hogy pénzzel járulj hozzá az erőfeszítéseihez

MTI-fotó: Máthé Zoltán

A Magyar Idők elképesztő hírrel jelentkezett. Mutatjuk is:




“Január közepéig minden érintett megkapja Orbán Viktor levelét, amelyben a közelgő, májusi európai parlamenti (EP-) választás tétjére hívja fel a figyelmet a miniszterelnök, pártelnök. A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá a nagyobbik kormánypárt erőfeszítéseihez.”

 

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével járulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz „sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit”.

 




Orbán Viktor legutóbb egy éve, tavaly januárban fordult levélben támogatóihoz, a miniszterelnök, pártelnök Soros György tevékenysége elleni kampányhoz kért pénzt. Ekkor 186 millió forint érkezett be a Fideszhez ebben a formában.

Látván a helikopterező fideszes nagyurakat, a nagybirtokos kádereket, az emberi ésszel felfoghatatlan módon tékozolt és ellopott közpénzt, vajon melyik az az elvakult Orbán-hívő, aki egyetlen egy fabatkával is hozzájárul Orbán Viktor erőfeszítéseihez?

 

Azok a honfitársaim, akik ezen a csekken pénz küldenek a Fidesznek, – elnézést a kifejezésért – de teljesen meghülyültek. A kormánypárt pedig, amely a strómanjain keresztül az egész Néppárt kampányát könnyedén finanszírozhatná, miért akarhat még ennél is többet?

 




A válasz nincs is olyan messze, mint gondoljuk. Orbán Viktor ugyanis begurult azon, hogy már a sajátjai is meglopják, így intézkedni kezdett.

 

Ezt pedig fizessék meg a magyarok, Viktor?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top