Politika

Lebuktak Rogánék! Így nyúltak le több százmilliót!

Rogán Antal egy nyilvános fórumon 2017 végén // kép: Internet

Csaknem 500 millió forinttal támogatják az állami cégek a Rogán Cecíliához köthető vállalkozások által szervezett rendezvényeket – ami azért furcsa, mert a százmilliók csak azóta dőlnek a Fitbalance Aréna Tavasz, a Fitbalance Kids és Nemzeti Futóverseny megszervezésére, amióta Rogán feleségéhez kerültek.




AZ MVM KORÁBBAN CSAK 6 MILLIÓT ADOTT EZEKRE AZ ESEMÉNYEKRE, DE AMIÓTA ROGÁN FELESÉGÉHEZ TARTOZNAK, 230 MILLIÓT!

 

Azt, hogy a rendezvények Rogán Cecíliához kötődnek, onnan lehet tudni, hogy az események védjegyei az ő, illetve a többségi tulajdonában levő Nakama & Partners tulajdonában vannak. A védjegyeket kezelő Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala oldalán ezek szerepelnek: Fitbalance, Fitbalance Kids, Nemzeti Futóverseny, Fitbalance Gasztrofesztivál, Fitbalance Centrum.

 




Azt pedig, hogy mekkora összeggel támogatják az állami vállalatok ezeket az eseményeket, a hvg.hu derítette ki, miután több hétig leveleztek a az MVM-mel, az Antenna Hungáriával és a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft-vel. Végül kiderült, hogy a teljes összeg 495 millió forint, mivel az MVM már említett 230 milliós támogatásán kívül a Szerencsejáték Service Zrt. 205 millió forintot, az Antenna Hungária pedig 60 millió forintot adott a rendezvények szervezésére.

EZT A CSAKNEM FÉLMILLIÁRD FORINTOT AZ ÁLLAMI VÁLLALATOK RÁADÁSUL ÚGY ADTÁK, HOGY CSERÉBE SZINTE NEM KÉRTEK SEMMIT!

 

Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy a cégek a szponzoráció kapcsán felmerülő teljesítésekről mélyen hallgatnak. Egyedül az MVM válaszolt, hogy ők mindössze azt kérték, hogy főtámogatóként tüntessék fel őket, valamint a logójuk a hirdetésekben és a helyszínen szerepeljen. A Szerencsejáték Zrt. és az Antenna Hungária azonban mélyen hallgat arról, hogy mit is kaptak a milliókért cserébe.

NAGYON ÚGY TŰNIK, HOGY EZEK A TÁMOGATÁSOK CSUPÁN ROGÁNÉK PRIVÁT PÉNZCSAPJA AZ ÁLLAMKASSZÁN.

 

Ráadásul mindezt elképesztő cinizmussal kezelik, mivel a helikopterezésénél is rezzenéstelen arccal hazudozó Rogán Antal korábban a hvg.hu-nak csak annyit mondott: „Úgy tudom, a feleségem cége semmilyen állami megbízást és szerződést nem kap, abban pedig, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat – mindig is támogatott – nincs semmi különös.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top