Belföld

30 milliárdért igyekezett szavazatokat vásárolni a Fidesz

Kiemelt kép: zsurpubi.hu

Sokaknak hullik az alamizsna a választás előtt.

 
 

Az emberéleteket olcsó X-nek tekintő Orbán-kormány az októberi megmérettetés előtt extrán belehúzott, ami a szavazatvásárlásokat illeti.

1. 9 ezer forintnyi rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok szeptember 30-ig.

2. A közmunkások pedig 13. havi bért kapnak, közvetlenül az önkormányzati választások előtt.

3. Legkésőbb szeptember 20-ig megkapják a közfoglalkoztatottak a nettó 54 ezer forintos egyszeri juttatást a kormány korábbi döntésének köszönhetően – ezt Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára közölte csütörtöki  sajtótájékoztatón.

Ez a három kiadás nagyjából 30 milliárd forintba kerül – írta meg a G7. Bár az érintettektől mindezt senki nem sajnálja, nem kérdés, mi a kormány célja. A Közmunkás Szakszervezet vezetője szerint pl. a Fidesz szavazatokat vásárol, a Magyar Szakszervezeti Szövetség nyugdíjas tagozata szerint pedig megalázó a rezsiutalvány.

Vajon ha dübörög a magyar gazdaság – ahogy ezt ugye rendszerint állítják a fideszes prominensek – miért csak a választások előtt hullik az alamizsna a rászorulóknak?

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top