Gazdaság

Mészáros gyerekei újíthatják fel a zánkai gyerektábort

A Mészáros Lőrinc és gyermekei tulajdonában lévő Fejér-BÁL Zrt. nyerte a zánkai Erzsébet-tábor felújítására kiírt pályázatot – írja a Magyar Hang. A cég a zalakarosi Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt.-vel konzorciumban 16,8 milliárd forintért vállalta el az egykori úttörőváros több mint fél éve csúszó felújítását.

 




 

A zánkai tábort amúgy teljesen körbezárták, a tábor területén lévő Egry József Szakgimnáziumnak is el kellett onnan költöznie és a kikötőből is kirúgták a bérlőket. A fonyódligeti Erzsébet-tábor pedig egyelőre magára hagyva áll, fölverte a gaz, bár az üzemeltető alapítvány kapott 13,5 milliárd forintot, hogy hátrányos helyzetű gyerekeket üdültessen ott. Ennek a tábornak a felújítására is írtak ki közbeszerzést, de ezt eredménytelennek nyilvánították.

A Fejér-BÁL Zrt.-ben a három Mészáros gyerek, Mészáros Beatrix, Homlok-Mészáros Ágnes és ifj. Mészáros Lőrinc egyenlő arányban tulajdonos, de a papának is van egy kis tulajdonrésze.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top