Belföld

Orbán Viktor minden nyugdíjasnak levelet ír az önkormányzati választás előtt

Fotó: MTI

Beszámol a nyugdíjasokat érintő kedvező döntésekről, és biztosítja őket arról, hogy továbbra is számíthatnak a kormányra.

 
 

Levelet küld minden nyugdíjasnak Orbán Viktor az önkormányzati választás előtt.

hvg.hu-hoz el is jutott az iromány, amelynek elején a miniszterelnök úgy fogalmaz: “a magyar gazdaság 2019-ben is jobban teljesít, így újra minden nyugdíjast kedvezően érintő döntést hoztunk”.

A kormányfő emlékezteti a nyugdíjasokat arra, hogy szeptemberben 9 ezer forintos rezsiutalványt kapnak, amelyet gáz- és villanyszámlák kiegyenlítésére használhatnak fel, majd felidézi, milyen, a nyugdíjasok számára kedvező döntéseket hozott a kormány 2010 óta.

„Egy nemzet vagyunk, ezért úgy gondoljuk, ha sikeres a gazdaság, akkor annak eredményeiből részesülnie kell az idősebb nemzedéknek is! Tisztelettel és megbecsüléssel gondolunk azokra, akiknek a munkája megalapozta a mai eredményeket” – írja Orbán Viktor a levelében, amelyben biztosítja a nyugdíjasokat arról, hogy továbbra is számíthatnak a magyar kormányra, végül jó egészséget kíván nekik.

 

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top