Politika

Most érkezett: Borkainak vége, a Fidesz végleg leszámol vele

Pestibulvar.hu

Varju László, a DK képviselője az imént azt próbálta megtudakolni a Belügyminisztériumtól a parlamentben, hogy indult-e bármilyen nyomozás a korrupciót is felvető Borkai-üggyel összefüggésben. Interpellációjára meglepő választ adott Kontrát Károly, a kormány államtitkára,
UGYANIS MEGERŐSÍTETTE, HOGY IGEN, MÁR FOLYAMATBAN VAN EGY NYOMOZÁS, EMIATT NEM ADHAT BŐVEBB INFORMÁCIÓT A KÉPVISELŐNEK.

 

Kontrát azt mondta, “Magyarországon senki nem áll a törvények felett”, és a “rendőrség minden ügyben elfogulatlanul nyomoz”. Persze ha ez így lenne, Tiborcz István és Mészáros Lőrinc is már évek óta börtönben ülne.

 
Sokkal inkább valószínű, hogy vannak fideszesek, akik beáldozhatóvá válnak a párt szemében (Simonka György pl. megjárta). Most úgy tűnik, Orbán bosszút áll majd azon a Borkai Zsolton is – tegnap már meg is küldette Kósán keresztül a selyemzsinórt -, akinek részben a választási vereségét köszönheti.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top