Politika

Sosincs vége: 15 milliós luxusautóban fotózták Borkai Zsolt 21 éves fiát

nyugatifeny.hu

Ormótlanul rázza a rongyot a korrupt győri polgármester családja.
“A képen Borkai Ádám látható, a győri polgármester fia – tudják, aki egymilliót kap havonta a semmiért, de van még egy „sportvezetői” állása is, közel ugyanannyiért. 2016 nyarán készült, vagyis akkor 21 éves lehetett.”

– írja hétfői posztjában Hadházy Ákos független parlamenti képviselő, majd azzal folytatja, hogy

 

“az autó egy Audi TT Roadster, aminek a listaára ma 15 millió forinttól indul (határ az extráktól függően a csillagos ég).”

 

Borkai Ádám és az Audi TT (fotó: Hadházy Ákos / Facebook)

 

Mivel a rendszám nem látszik, így lehetetlen ellenőrizni, hogy valóban Borkaié volt-e az autó, de Hadházy győri forrásai szerint a fiú egy időben ezzel járt, majd hamarosan lecserélte.
 

“A hozzá hasonló aranyifjak és NER-lovagok egyébként nem szoktak autót venni, inkább bérelik/lízingelik. Nincs a nevén, nem kell foglalkozni az amortizációval, és ha van pénz, lehet félévente cserélgetni a verdát.”

 

– emlékeztet Hadházy.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top