Politika

Soros György megszólalt: ettől Orbán egészen biztosan a plafonra mászik

Ellenszel.hu

A világ egyik legbefolyásosabb és leggazdagabb embereként több lehetőség is áll előttünk, ha az arcképünket és a nevünket populista kampányok során használják fel.
Az egyik, hogy elkezdünk pereskedni, és felhúzzuk magunkat egy aprócska emberen, aki a saját kis szemétdombjának építése céljából nevez ki minket főkolomposnak. Soros György szerint azonban Orbán Viktor nem igazán érdemel annyit, hogy álmatlan éjszakákat okozzon bárkinek.

 

Az üzletember úgy fogalmazott: olyan ez neki, mint egyfajta becsületrend.

Soros György jól elvan azzal, hogy vannak ellenségei, de azt gondolja, hogy az idő neki dolgozik, mert megfordul a hullám, és a nacionalisták ellenében ismét az olyan „globalistáknak” kedvez, mint amilyen ő is. Mi több, kifejezetten büszke arra, hogy egyes körökben mumusnak számít. – írja a The New York Times.

 
Ha mindannyian úgy gondolkodnánk, mint Soros György, nem vennénk komolyan a NER propagandáját és Orbán Viktor illúzióit, amelyeket elénk tár.

 

Akkor talán már máshogy hívnák a miniszterelnököt is…

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top