Politika

Hadházy Ákos észrevett valamit egy óvatlan képen: Újabb fordulat Borkay ügyben?

Hadházy Ákos - Fotó: Népszava

Észrevett egy óvatlan fényképet a politikus.
 

balramagyar.hu

 

A független parlamenti képviselő barangolgatott egy kicsit a facebookon és ezt a fent látható fényképet találta. Első látásra semmi furcsa nincs a fényképben, azonban mégis van benne valamit amit kiszúrt a politikus.

 

“Csak egy 750 ezres Louis Vuitton hátizsák Borkai fiának hátán….” kezdi szavait a politikus.

Sokat gondolkodtam azon, hogyan lehetne legjobban szemléltetni azt, hogy mit gondolnának ’56 hősei, vértanúi a mai Magyarországról?
 

És hogyan lehetne szemléltetni azt az ordító ellentmondást aközött, amiért ezek az emberek az életüket áldozták és aközött a politikai rendszer között, ami mára kialakult? Mert kiköpnének, sőt, talán káromkodnának is, ha a mai fideszes, brüsszelezős, migránsozós “ünnepi” szónoklatokat hallgatnák.

 

Ez a szerény, 750 ezres táska két okból is jelképezi mindazt, ami ellen küzdöttek. Jelképezi a népet és a többség mély szegénységét semmibe vevő, az összeharácsolt pénzen magának minden luxust megengedő, végletekig KÉPMUTATÓ hatalmat.

És az, hogy a kormány propagandagépezete mélyen hallgat Borkai ügyeiről – ez a táska sem fog sehol megjelenni pl. a köztévében és az Origón sem – jelképezi a rohamosan visszaszorított szabad sajtót és a szemérmetlen, gyalázatos kormánypropagandát is.

 

Tisztelet 1956 hőseinek. Az emlékük ugyanazt üzeni, mint amit ez a nyavalyás táska: nagyon sok dolgunk van. A vértanúk emléke arra kötelez, hogy ezt elvégezzük.

 

Október 23. számomra mindig a vidámságot is jelenti – szüleim mindig úgy emlékeznek gyermekkorukból azokra a napokra, mint amikor nagyon sok néni és bácsi hirtelen felszabadult, jókedvű lett.
 

Az ellenzéknek most szerencsére van oka ünneplésre is. De nem felejthetjük, hogy a hősök feladatot hagytak még.

 

A városháza előtti esemény után ,este fél kilenckor gyújtok egy gyertyát a tiszteletükre a Kunigunda utcában.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top