Politika

Kizárják az MSZP-ből a fehér porozás közben “évi 100 millió forint megcsinálásáról” beszélő képviselőt

nyugatifeny.hu

Önmagától nem volt hajlandó tisztázni magát vagy kilépni.
“Lejárt a határidő. Miután az MSZP Országos Elnökségének felszólítására Lackner Csaba nem nyilatkozott az önkormányzati képviselői mandátuma sorsáról, ezért (…) kezdeményeztem Lackner Csaba pártból való kizárását”

– közölte a Tóth Bertalan, az MSZP elnöke pénteken a közösségi oldalán.

 

Az etikai bizottság 8 napon belül dönt a kispesti képviselő ügyében.

 

Mint emlékezetes: az önkormányzati választási kampányban került nyilvánosságra egy videófelvétel Lackner Csabáról, amin egy fehér port – a kormánypárti média szerint kábítószert – tartalmazó zacskót lóbálva arról beszélt, hogyan talicskázták ki a közpénzt az önkormányzattól.

 

A szocialista polgármester, Gajda Péter később több alkalommal azt nyilatkozta, kérdőre akarta vonni Lacknert, de nem veszi fel a telefonját, elérhetetlenné vált.
 

Lacknert október 13-án újraválasztották, ezután bejelentette: felfüggeszti párttagságát. A rendőrség nyomoz a kispesti ügyben.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top