Politika

Kocsis Máté retteg Hadházytól – Csak nem ő lesz az ellenzéki politikus következő leleplezése?

Kocsis Máté - Fotó: Népszava

Kocsis Máté szerint a Fidesz szigorítani akarja az országgyűlési képviselőkről szóló törvényt. Azt szeretnék, ha az ellenzéki képviselők némán, fegyelmezetten asszisztálnának amíg ők eljátsszák, hogy van egy parlamentünk.




 

A Fidesz mindennél jobban fél attól, hogy az ellenzék felrúgja a szinte folyamatosan változtatott, piszkos játékszabályokat. Azért fél ettől, mert tudja: ha az emberek azt látják, hogy az ellenzék határozottan nemet mond a disznóságokra, akkor a magyar emberek is határozott nemet mondanak majd a Fidesz üzelmeire – írja Hadházy Ákos a közösségi oldalán.

 

Kocsis Máté szerint a Fidesz szigorítani akarja az országggyűlési képviselőkről szóló törvényt. Azt szeretnék, ha az…

Közzétette: Hadházy Ákos – 2019. október 26., szombat




 

Hadházy állítja rengeteg olyan ügy van a laptopján, ami bármelyik normális országban a kormány bukásához vezetne egyenként is… Csak nem emiatt retteg Kocsis Máté? Talán túl sok a félnivalója?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 | SilverPC Blog | HirWiki Themetf

To Top