Politika

Korózs Lajos nyilvánosságra hozta, amitől Orbán rettegett, nehogy kiderüljön

balramagyar.hu

Az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét…
 

Az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét, ennek ellenére a mai napig rákkeltő, magas arzén tartalmú víz folyik a csapból azokon a településeken, ahol már elvégezték a munkát.

 

Úgy tűnik, hogy a Fidesznek tényleg nem számít az emberek élete, ugyanis nyugodt szívvel hagyja, hogy rengeteg településen rákkeltő vizet igyanak az ott élők, nekik csak a lepapírozott munka, az oligarcháknak átjátszott milliárdok számítanak.

 

Ki kell vizsgálni minden településen, hogy a fejlesztések ellenére, hogyan folyhat még mindig rákkeltő víz a csapokból! Mivel Békés megyei települések is érintettek az újabb korrupció gyanús botrányban, nincs kétségünk afelől, hogy a bukott fideszes képviselő, Simonka György is hasznot húzhatott a békésiek megmérgezéséből.
 

Az érintett településeken élők egészségének megóvásából azonnali intézkedésekre van szükség! Aki pedig arra vetemedik, hogy a magyarok egészségének a kárára sefteljen, azt minél előbb felelősségre kell vonni!

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top