Politika

Kósa: ” Csökkenteni kéne a nyugdíjakat, mert igazságtalanul sok pénzük van az időseknek

otpercpiheno.blogspot.com

Kósa Lajos nem tudja abba hagyni az idősek furkálását, folyamatosan a nyugdíjak megfaragásáról beszél, mint ahogy most is:




“Lényegében lehetnének Magyarországon normális bérek, ha nem kellene a fél államkasszát havonta a nyugdíjasokra kifizetni. Az egészben a legborzasztóbb, hogy a KSH adatai szerint a Magyarország háztartsánokénti összevagyona 80%-ban a nyugdíjasoknál összepontosul.

 

Továbbá a KSH szerint legalább 10-11 millió forint van elrejtve minden nyugdíjasnál, amit a padláson, vagy egyéb száraz helyen tartanak, de nem a bankban, mert akkor el kéne számolni róla, honnan is vannak azok a milliócskák. Kérem a nyugdíjasokat, ha már a boltokban is borzolják a kedélyeket, hogy legdrágább lazacokat, csirkemellet, és minőségi italokat veszik, adjanak egy kis pénzt az államkasszába, mert kong az ürességtől. Vagy menjenek el dolgozni, vagy adakozzanak, mert nincs más út, csak a nyugdíjak komoly megnyírbálása, ami akár 30%-os csökkentést is hozhat magával.




Legyenek szívesek nem szidni engem, és a kormányt az interneten, mert tisztelt hölgyeim és uraim, csak kezdjenek el végre a jó irányba is pénzt költeni, ne a piacon, kocsmában, meg a luxus nyaralásokon szórják el a pénzt! ”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top