Politika

Parlamenti botrányvideó: Orbán képébe vágták az igazságot, Kövér László alpári örjöngésbe kezdett

balramagyar.hu

“Ön miniszterelnök úr nem csak a hatalmát, hanem a szabadságát is el fogja veszíteni”




 

Ritka pillanatok azok a parlamentben, amikor alkalom nyílik rá, hogy ellenzéki képviselők Orbán szemébe mondhassák az igazságot.

 

Nem amiatt, mert ne lenne mondanivaló, vagy ne lenne bátorság, viszont a magyar miniszterelnök ha teheti, nem vesz részt a parlament ülésein.




 

Az elmúlt években annyira elfogyott Orbán politikailag, hogy csak és kizárólag akkor lép csak a nyílvánosság elé, ha garantálják neki, hogy a tömeg “baráti”.

Azután, hogy Jakab Péter igen kemény hangon kritizálta Orbánt, melyben nem csak szembesítette a miniszterelnököt azzal, hogy se nem keresztény dolog egy kokaint szívó politikusból újra polgármestert csinálni, se nem polgári attitűd jobbágynak nézni a magyar népet szabályosan elmenekült az ülséteremből.

 

Miután Orbán és a Fidesz több politikusa elhagyta az üléstermet, Jakab Péter második felszólalásában már nem mással, mint Kövér Lászlóval került összetűzésbe. A házelnök magából kikelve kezdett üvöltözni a politikussal:

Ismét megremeg a bajusz…

Kövér László idegei a végét járják. A rendszer is, amit képvisel.

Közzétette: Jakab Péter – 2019. október 22., kedd

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top