Politika

Hadházy Ákos kikelt magából, bukhatják a többséget: nevetséges indok miatt a bíróság kötelezi a szavazás megismétlését

Hadházy Ákos - Fotó: MNO

Meg vagyunk döbbenve a Pécsi Ítélőtábla végzésén, amely szerint meg kell ismételni a választást két szekszárdi választókerületben. – írja Hadházy Ákos.

 

 

A politikus szerint az ÉSZ(Éljen Szekszárd, szerk.) jelöltjeinek szörnyű bűnei közt szerepel, hogy ennivalót vittek a szavazóköri delegáltaknak, a fideszes szavazatvásárlás bezzeg nem érdekelte a bíróságot.

 

Bár mélyen igazságtalan a döntés, puffogás helyett tekintsünk rögtön előre!

 

 

November 10-én vasárnap megismételt választás a 2. és a 8. választókerületben, a tét a közgyűlési többség, vagyis az, hogy a Fidesznek továbbra is szabad keze lesz-e ellopni mindent a szekszérdiaktól.

 

 

November 10-ig még rengeteg dolgunk van: házról házra kell járni ezt a két választókerületet, beszélni kell MINDENKIVEL, aki ott lakik. Kérem, hogy aki tud, segítsen! Aktivisták jelentkezését várjuk.

Kérem, aki rá tud szánni egy-két napot, privát üzenetben jelentkezzen vagy a [email protected] email-címen!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top