Politika

A Pesti Srácok újságírója “neokomcsi halálbarbinak” nevezte Dr. Cseh Katalint

nyugatifeny.hu

Jurák Kata teljesen kivetkőzött magából.
A Nyugati Fény is beszámolt róla, hogy szerdán razziát tartott a NAV a Momentum székhelyén: kutatást, motozást és lefoglalást rendeltek el az ellenzéki párt belvárosi irodájában.

 

Az esetről Dr. Cseh Katalin is beszámolt a Twitterén.

 

A Momentum EP-képviselője azt írta: a Fidesz híres arról, hogy az állami hatóságokat politikai fegyverként használja az ellenzék zaklatására, megfélemlítésére.

 

 
Ez nagyon fájdalmasan érintette a Pesti Srácok nevű fideszes heccblog főmunkatársát, Jurák Katát, aki azt kommentelte be Dr. Cseh Katalin nyilvános posztja alá:

 

“Ne hazudj, te neokomcsi halálbarbi. A törvények, szabályok rátok is vonatkoznak ám..!”

 

 
NYF-kommentár: Nem tudjuk és nem is akarjuk megfejteni Jurák Kata indulatainak forrását a momentumos politikussal szemben, mindenesetre egymás mellé tettük a két arcot, a következtetések levonását a pszichológiában jártasabb olvasókra bízva…

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top