Politika

Baranyi Krisztina azonnal felbontotta a Fidesz botrányos kamuszerződéseit

nyugatifeny.hu

Forintmilliók folytak el a semmire.
Ferencváros új ellenzéki polgármestere csütörtökön a közösségi oldalán adta hírül, hogy

felbontotta a szerződést

azzal a céggel, amelynek a vezetője egy kamucivil egyesület jelöltjeként indult a IX. kerületi önkormányzati választáson, miközben Bácskai János korábbi fideszes polgármester személyes tanácsadója volt.

 

Mint Baranyi Krisztina írja:

“A mai napon felbontottam a szerződést azzal a céggel, melynek vezetője a Fidesz által segített álellenzéki Lokálpatrióta Egyesület képviselőjeként indult a választáson.
 

A Zymhod Kft havi bruttó 381 000 Ft-ért “adott” üzletviteli tanácsokat Bácskai Fideszes polgármesternek. Dr.Tóth Lászlónak a 2015 óta érvényben lévő szerződés szerint egy betűt sem kellett leírnia, a munka teljesítését a volt polgármester maga igazolta.

 

Az egyesület elnökének feleségének, Deutsch Kornéliának is találtunk élő szerződését az Önkormányzattal. Eszerint feladata a Ferencváros újság cikkeinek átolvasása és ellenőrzése havi 100 ezer forintért 2019 márciusától ez év végéig.. A lap munkatársai nem tudtak róla, hogy Deutsch Kornélia szintén itt dolgozik.

 

Lassan érthető lesz, hogy mire megy el 91 millió a kéthetente megjelenő lapnál, úgy, hogy a szerkesztőség nincs túlfizetve.
 

Veres László a lap főszerkesztője 2 millió forintért maradna a szerződése lejártáig, miközben az aktuális lapszám máris késik, mert szerinte nem volt esemény mostanában, ezért nincs tartalom az új lapszámhoz..”

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top