Politika

Strasbourg döntött a magyar devizahiteles ügyben: Kereset elutasítva, fellebbezésnek helye nincs

A Strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága döntött a magyar devizahiteles ügyben, szombaton vettük át.
 

Kereset elutasítva. Fellebbezésnek helye nincs. Indoklás nincs.

 

Erre vártunk közel egy évet az Alkotmánybíróságnál, majd közel négy évet Strasbourgban.

Egyik szemem sír, másik nevet. Ez a vége valaminek és a kezdete másvalaminek. Túl egyszerű, túl könnyű lett volna visszaszerezni Kásler beadványa alapján mindenki elorzott vagyonát, túl könnyű és túl egyszerű lett volna, sőt érdemtelen azoknak, akik semmit érdemben ezért nem tettek és sokan, nagyon sokan voltak azok.

 

 

Hiszem, hogy ez a kifosztás, az ezredéves magyarság ily mértékű és pofátlan kifosztása, a hivatalos állami szervek aktív segédkezése mellett, nem pusztán anyagi megfontolású, hanem annál inkább a nemzettest szellemi, erkölcsi és igen, emberi színvonalának a felmérése, mely felmérésen a magyar nemzettest csúfosan megbukott.

 

 

Ebből az állapotból, már vizes borogatás, ráolvasás, gyógyszeres kezelés felépülést nem eredményezhet. Precíz, gyors és könyörtelen sebészi beavatkozás elengedhetetlen.

 

 
Próbálják ezt feldolgozni.

Kásler Árpád

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top