Politika

Afrikai újságban reklámozza a magyar kormány a letelepedési kötvényt!

Garamvölgyi Balázs elsősorban a közép- és felsőosztálybelieknek ajánlja a magyar kötvényeket.

 

A New African című magazin legfrissebb számában beszélt a magyar letelepedési kötvények előnyeiről Garamvölgyi Balázs tiszteletbeli bahreini magyar konzul. Emlékezhetünk, Garamvölgyi is jelen volt Orbán Ráhel és Tiborcz István bahreini látogatásánál, majd később ő magyarázta a sajtónak, hogy miért került közös képre Orbán Viktor lánya és annak férje a bahreini energiaügyi miniszterrel.

 

Garamvölgyi az újságban azt mondja, a magyar letelepedés kötvények elsősorban a közép- és felsőosztálybeliek számára lehet vonzó lehetőség. Az előnyök között említi, hogy nemcsak maguk a kötvényvásárlók, hanem családtagjaik is állandó tartózkodási engedélyhez juthatnak.

 

A magyar program másik nagy előnye, hogygyors; a jelentkezők mindössze egy hónapon belül hozzájuthatnak állandó tartózkodási engedélyükhöz, magyarázza a bahreini tiszteletbeli konzul. Ehhez még azt sem kell kivárniuk, hogy előbb megkapják a hat hónapra szóló átmenei engedélyt, ami korábban kötelező volt.

Ugyanakkor más hasonló programokkal ellentétben még azt sem szabják meg, hogy a kötvényvásárlóknak hány napot kell az országban tölteniük. Sőt, még ingatlannal sem kell rendelkezniük, ami jelentősen meggyorsítja az ügyintézést, tette hozzá a jó bahreini kapcsolatokkal rendelkező Garamvölgyi Balázs.


 

A cikk szerint a 300 ezer eurós magyar letelepedési kötvényeket három éve árulják, és eddig 4000-en vásároltak belőlük. Korábban főleg kínaiak és közel-keletiek éltek a lehetőséggel, de már Afrika-szerte elérhetőek a magyar kötvények.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top