Politika

Túl későn törölte a Facebookjáról a magyarokat gyalázó kiírását a szekszárdi fideszes – itt még elolvashatod

Kép forrása: Böröcz Máté Facebook oldala

A Fidesz éppúgy, mint az október 13-i vereséget, úgy a november 10-én megismételt választási vereséget sem tudta még feldolgozni, amit jól tükröz a Magyar Hang által kiszúrt Facebook-bejegyzés.
„A mai nap margójára: Aki a csorda után megy, mindig szaros füvet legel!” Szóltam, most szóltam!” – írta ki a Facebookra a megismételt önkormányzati választás után Böröcz Máté, a szekszárdi fideszes polgármester kabinetvezetője.

 

Ellenszel.hu

 

Böröcz azért lett ennyire ideges városa választóira, mert a két egyéni választókörzetben vasárnap megismételt önkormányzati választáson a korábbinál is nagyobb szavazatkülönbséggel ismét a két ellenzéki jelölt győzött, így hiába nyert a Fidesz polgármestere, ellenzéki többségű közgyűlést választott a város.

 
A screenshoton látható kommentet Böröcz párttársa, a Tolna Megyei Közgyűlés fideszes képviselője írta a bejegyzéshez, idézzük:

Ha a szart kocsival viszik, rögtön trágyának hívatja magát!!! Pedig csak szar marad.

 

Fránya dolog ez az internet, ami oda egyszer felkerül, az általában ott is marad.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top