Politika

A kormány szerint, alig tudják elkölteni a béreiket a Magyarok. Ezzel támasztották alá kijelentésüket:

hirzona24.com
Miközben a kormány sikerként tekint a bérnövekedésre, a vállalkozók egy része úgy próbálja emelni a fizetéseket, hogy ne kelljen több pénzt kiadnia. Lehetetlen feladat?

 




Visszatérünk a kőkorszakba, leállunk a kódos beárazásról, elővesszük a kockás füzetet meg a ceruzát
– így magyarázta egy élelmiszerüzleteket működtető vállalkozó azt, milyen eredményeket hoztak mostanra az utóbbi években az ágazatban lezajló változások. A férfi sorolja is, mivel van baja: először elvették a dohányárut, ami a legnagyobb forgalomcsökkenést hozta, majd ugyan csökkentek minimális mértékben a járulékok, de óriásit nőttek a bérek.

 

A kormány szerint az átlagbér 365 ezer forint, amelyet a KSH központi statisztikai hivatal adatai alapján közöltek. Továbbá a kormány közölte, hogy a Magyar emberek magán vagyona 66 ezer milliárd forint.. ergó háztartásonként 10 millió forintos vagyona van a Magyaroknak. A kormány szerint azért halmozódott fel ekkora vagyon az emberek kezében, mert a bérek magasak, és nem tudják elkölteni az emberek.
Azt hiszem most sokan felszisszentek.. Véleményedet szívesen elolvasnánk kommentben. Csak őszintén.



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top