Politika

KDNP: Csak az vásároljon vasárnap, aki volt misén!

hirzona24.com

(Játékos elképzelések a jövő technokeresztény fundamentalista államáról)




 


A KDNP ismét fevetette a vasárnapi boltzár ötletét, amivel jobb szülőket – tehát családokat állíthatunk elő, lévén hogy vasárnap családi körben kell inkább KÜLÖN tv-zni, és mobilt nyomkodni. De mi van azokkal, akik szorgalmasan járnak templomba? Nekik nem járna a plázázás?

 

 

Ezen a téren bizonyos fejlesztéseket kellene végrehajtani. A templomokban beléptető rendszert kellene kiépíteni, és ha valaki az ORSZÁGOS miseregisztációs rendszeren csekkol vasárnap, azzal igazolja, hogy jó keresztény volt, és így belépést nyerhetne a plázákba és boltokba. A templomok több típusú igazolást is kiadhatnának, pl. nyomtathatnának QR kódot, vagy egyszerű vonalkódot is, ezt olvasnák le a plázák és boltok. Igen bevált a koncerteken használatos színes vinil karszalag, talán ezt kellene kiadni a jogosultság igazolására.

A plázákban is lehetne kápolna azoknak, akik “lekésték” a környékbéli misét, mert lankadatlan odaadással gyakorolták szülői teendőiket. A fiatalkorúak és diákok esetleg írásbeli meghatalmazást kell aláírassanak szüleikkel a bolti belépéshez, mely tanúsítja, hogy aznap (vasárnap) már jelentős nevelésben részesültek. A gyermektelenek, és az ateisták mint társadalomra nézvést haszontalanabbak természetesen nem vásárolhatnának vásárnap.

A “jobbaknak”, tehát a vasárnapi vásárlóknak esetleg meg lehetne hirdetni valami (pontgyűjtő) akciót is… Pl. kedvezményes feszület vásárlási akciót.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top