Politika

Rogán Antal szeretője félt, hogy megölik – Aztán meggyilkolták

hirarena.com

A Fidesz kezdetétől a párt egyik legfőbb embere, Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel a lány 18 éves kora előtt óta folytatott rendszeres intim viszonyt. Nancy több ismerőse és az édesapa is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják.




 

Orbán Viktornál és Kövér Lászlónál vannak abszolút bocsánatos Borkai Zsolt szorzatos bűnök. Így pl. az, hogy – amiként azt Vizoviczki László legközelibb emberei közül is részletezték nekünk – egyszerre több millió forint megvesztegetési pénzt hurcoltak Rogán Antalnak az V. kerületi polgármesteri irodájába, vagy pl. az, hogy Rogán Antal már Nancy 18 éves kora előtt prostituálta a lányt, azaz alkalmanként fizetett neki a szexért, ami szintén börtönnel büntethető.

 

 

A meggyilkolt lány közvetlen ismerősei, valamint Nancy édesapja számos alkalommal beszámoltak nekünk arról, hogy Nancy – látván, hogy abban az időben a Fidesz kegyeiből kisesett személyek között rendkívül feltűnő és látványos módon, roppant gyanús körülmények között arat a halál (meggyilkolásra kerülnek) – félt, Nancy is, hogy őt is meg fogják ölni. A lány a halála előtt többeknek beszámolt arról, hogy fél Rogán Antaltól, és attól, hogy ő, Nancy is politikai gyilkosság áldozata lesz. Rogán Cecília férjének szeretője a Fidesz körüli, feltűnő és a titkosszolgálati eszközökkel szervezett gyilkosságok gyanújától bűzlő esetek egyikét-másikát emlegette, kijelentvén, hogy fél, vele is leszámolnak.

 

 

Ez nem sokkal később meg is történt: a budapesti Blaha Lujza térből nyíló Akácfa utcai ingatlanban, 2015-ben Horváth Nancy is Welsz Tamás sorsára jutott.

Az emberölésért egy kínai állampolgárt ítéltek el, aki Kínába távozott.

 

 

A Horváth Nancy-vel folytatott szexuális együttlétekről többek között a Corvin-negyed egyik új, konspirációs lakásában készültek filmfelvételek, amik ma is rendelkezésre állnak.

 




 

A rendőrség is a helyén van, tehát a megszokott módon teljesít: Bató András XXII. kerületi rendőrkapitány és ügyészei szociopata módszereivel folytatja a politikai üldözéseket a jogvédők sora ellen, akik bármi hasznosat mondanak vagy tesznek. Mivel Orbán Viktor örök rendőrminisztere, Pintér Sándor a kilencvenes években egyébként is Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, a kilencvenes évek száznál több bombarobbantásos cselekményének is a legfőbb szervezője és eltussolója, ezért az, hogy a rendőrség lényegében kizárólag bűnpártolókból, valamint rosszindulatú, társadalomellenes és népgyűlölő köztörvényes pszichopatákból áll, természetes kórtünet.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top