Egyéb

Ez a lé elmulasztotta a cukorbetegségét, és leadott 25 kilót mindössze 11 nap alatt

Sokan a világ minden tájáról cukorbetegségben szenvednek, ez egy olyan állapot, ami megemeli a glükóz szintjét a vérben, mert a szervezet nem képes megfelelően lebontani a cukrot. A fő oka a cukorbetegség kialakulásának a hasnyálmirigy elégtelen inzulin kiválasztása. Ez a hormon segít a glükóznak, hogy eljusson a sejtekbe.




 

A hasnyálmirigy termeli az inzulint, egy hormont, amely felelős az egészséges glükóz szintjéért a vérben. Ez lehetővé teszi, hogy a glükóz elérje a sejteket, ahol a szövetek és az izmok felhasználják az energiát. Sőt, insulin segíti a sejtek glükóztárolását, amikor szükséges.

 

A statisztikák azt mutatják, hogy több mint 380 millió ember cukorbeteg világszerte. A számok riasztóak, és a legrosszabb az egészben, hogy ez a betegség több halálesetért felelős, mint az AIDS és a mellrák együttvéve. Ez okozhat veseelégtelenséget, szívelégtelenséget, stroke-ot, végtagok amputációját és  vakságot.

 

Ebben a cikkben egy igaz történetet mesélünk el egy nőről, aki meggyógyította a cukorbetegségét egy természetes itallal. Ez a csodálatos természetes és hatékony ital nem csak a betegség elűzésében segített neki, de 25 kg-ot fogyott is vele., Mindössze 11 nap alatt.

 

Íme a recept

Hozzávalók:

  • Fél liter víz
  • 5 kivi
  • 2 banán
  • 2 alma
  • Egy marék vörös káposzta

 




Elkészítés

Csak annyit kell tenni, hogy az összes hozzávalót beteszed egy turmixgépbe, és alaposan elkevered, amíg  sima textúrájú nem lesz. Minden reggel frissen kell elkészíteni, és egy pohárral fogyasztani éhgyomorra.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top