Politika

Kiderült, mi valójában a Soros-terv! – leleplező videó

hirzona24.com

Nincs több kérdőjel! Csak Németh Szilónak ne mutassák meg, mert szegény úgy összezavarodna, hogy a végén még a birkafej mellé harapna.




Van egy műsor a Comedy Central-on, a címe: Heti dörgés Villám Gézával, aki ismeri az HBO-n futó Last Week Tonight with John Oliver-t az tudja, hogy a Heti dörgés tulajdonképpen a produkció magyar verziója.

A műsor lényege, hogy komoly témákat dolgoznak fel, nem túl komolyan. Ezúttal a migráció volt terítéken, ami az erős és büszke kormányunk által levegővétel nélkül tolt ostoba propagandának köszönhetően még mindig egész sok embert foglalkoztat hazánkban annak ellenére, hogy egyáltalán nem jönnek, és soha nem is akartak az országban maradni menekültek. Az agymosás legújabb szintje most éppen migránskaravánokkal való riogatásban csúcsosodott ki.

Villám Gézáék ebből az alkalomból felkutatták a kormány 2013-as migrációval kapcsolatos stratégiáját, ami alapján a lehúzott redőnyös, orruknál fogva vezethető fideszesek most bizonyára vakargatják a fejüket, sőt az is lehet, hogy rögtön le kell majd ülniük. Mindenki más számára remek szórakozást ígér ez a kis összeállítás, hiszen egy újabb példával szolgál arra, mennyire hülyének nézik Orbánék az általuk folyamatosan irányított embereket, és milyen szinten változtattak stratégiát a témával kapcsolatban, hogy féltve őrzött hatalmukat megtarthassák.

Hangsúlyozzuk, a következő kijelentések szerepelnek a magyar kormány Az 1698/2013. (X. 4.) Korm. határozattal elfogadott Migrációs Stratégia és az azon alapuló, az Európai Unió által a 2014-2020. ciklusban létrehozásra kerülő Menekültügyi és Migrációs Alaphoz kapcsolódó hétéves stratégiai tervdokumentum című, máig érvényben lévő határozatában.

 

Persze az ország nagyobb, gondolkodó része az első pillanattól fogva pontosan tudta, hogy a Soros-terv pusztán Orbánék agyszüleménye.

 

Minden magyar embernek joga van tudni, hogy az Önnek is joga van tudni kampány ellenére mi a magyar kormány hivatalos migrációs stratégiája. Kérjük ossza meg ezt a filmet, mert óriás plakátokra nem volt pénzünk.

Közzétette: Villám Géza – 2019. április 8., hétfő




 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top