Politika

Németh Szilárd: most is szabadságharcot vívunk, mint 1849-ben

hirzona24.com

Interjút adott a Magyar Hírlapnak Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, melyben keményen tapossa a „bevándorláspárti” Brüsszelt.




Németh szerint most ugyanaz a helyzet, mint 1849-ben volt.

„Most is szabadságharcot vívunk, csak más eszközökkel. Akkor is azt szerettük volna elérni, hogy függetlenek és szabadok legyünk, ám akkor is egy birodalom állt ezzel szemben.”

– fogalmazott, hozzátéve:

„vagy a szabad, keresztény kultúrára épülő nemzetek Európája, vagy egy Brüsszelből uralt, migránsok által elözönlött, kevert lakosságú, etnikumú és vallású birodalom, az európai egyesült államok részei leszünk, és új Szovjetunió születik.”

 

A migránskártya kapcsán azt mondta, az Európai Bizottság hazudik, mikor arról beszél, csak Görögországban használhatóak azok. Szerinte hetven- és százezer között lehet az eddig kibocsátott migránskártyák száma, ők maguk sem merik bevallani, mennyien és hány millió euróhoz juthattak hozzá ezáltal. Szerinte

„a Juncker-, Timmermans- és Avramopulosz-féléknek menniük kell. Ezek a politikusok pillanatnyi érdekeik szerint összevissza hazudoznak, miközben pedig nyíltan bevándorláspártiak.”

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top