Politika

Olyat lépett a kormány hogy mindenkinél kicsapta a biztosítékot! Mutatjuk milyen korig fizeti az ellátást a egészségpénztár

hirzona24.com

Olyat lépett a kormányunk amire senki nem számított!Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár.Ezzel a lépéssel az idősebb generáció nagy bajba kerül.




 

A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan és megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos betegeknek! A DK szerint a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a halálos ítélettel. Orbán Viktor láthatóan már tényleg azt hiszi, hogy istent játszhat és a hatalmával visszaélve emberek életének vethet véget.

 

A DK Balog Zoltán emberi erőforrások miniszteréhez fordul, hogy megtudja: mikor áll el a kormány a gyomorforgató tervétől? Mert hogy el fog állni, el kell állnia, az egészen biztos mondat Oláh Lajos Országgyűlési képviselő.Ezzel a lépéssel egyértelműen látható hogy nincs szükség az idősebb korosztályra.Na de mi lesz velük,pont ebben az életkorban van nagy szükség a gyógyításukra. Oszd meg a cikket ismerőseiddel is!

 

Itt a hivatalos közlemény: http://os.mti.hu/hirek/126349/a_demokratikus_koalicio_kozlemenye




forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top