Politika

Csúcsfizetés jár ezeknek a minisztereknek: van, aki 5 milliót kap

hirzona24.com

A kormány honlapján tette közzé a miniszterek fizetéséről szóló adatokat.




Több tárcavezető fizetése emelkedett ebben a hónapban. Így több mint 1,9 milliós bruttó bért kap többek közt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Szíjjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter, vagy Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is. Ez a bruttó bér körülbelül 1,3 milliós nettó összeget jelent – írta a napi.hu.

Trócsányi László, igazságügyi miniszter havi bruttó fizetése 1 741 600 forint. Palkovics László, a Innovációs és Technológiai Minisztérium minisztere és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője, Benkő Tibor honvédelmi miniszter szintén 1 979 400 forint bruttót kap havonta.

A tárca nélküli miniszterek közül Bártfai-Mager Andrea bruttó havi fizetése 5 millió forint és Süli János szintén 5 millió forintot kap havonta bruttóban.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top