Politika

Lázár János illegálissá tenné a cigarettázást, és a vásárlását is büntetné – Ez a jövő?

hirzona24.com

Lázár János exminiszter a siófoki Tobacco Hungary konferencián vett részt, ahol előadást is tartott. Amit a pódiumon mondott, az a dohányzás-ellenesek legmerészebb álmait is túlszárnyalja.




Lázár, aki kancelláriaminiszterből nemrég a “mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság állami feladatainak koordinálásáért” felelős kormánybiztos, valamint a nemdohányzók védelméért felelős miniszteri biztos lett, a konferencián gyakorlatilag arról beszélt, hogy egész Magyarországon betiltaná a dohányzást, mégpedig felmenő rendszerben: a 2020. január 1-je után születetteknek ugyanis tilos lenne legálisan dohányterméket vásárolniuk. Javaslatát az Alaptörvénybe is bevetetné a volt miniszter.

A javaslat célja, hogy Magyarország a világon elsőként füstmentes ország legyen. Amúgy egyébként Lázár betiltaná az autóban dohányzást is – írja a 24.hu a Lázár Facebook oldalán található élő videó alapján, mely a konferencián készült.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top