Politika

Éghet a fideszesek pofája: a képünkbe hazudtak, de mától mindenki megtudja az igazat

Kép forrása: Facebook

Több fideszes politikus is közleményeket adott ki arról, hogy a galád, gonosz Facebook nem ad elég teret a kormánypárt hirdetéseinek az oldal elfogultsága miatt. Ennek a mítosznak a mai nappal vége, ugyanis pontos számok buktatták le a Fidesz kamuját.




Messze a Fidesz költötte idén a legtöbb pénzt Facebook-hirdetésre, az RTL Híradó számításai szerint márciustól októberig összesen 96 millió 300 ezer forintot. A kormánypárt többet költött, mint az összes ellenzéki párt együtt.

 

Ehhez képest Kövér László házelnök októberben azt mondta, nem voltak tiszták az önkormányzati választások, mert „percenként villantak fel ellenzéki politikusok a Facebookon, bennünket pedig onnan kiirtottak”.

A választás óta eltelt hetekben szintén azzal magyarázták a kormánypártok vereségét, hogy nem sikerült megszólítaniuk a fiatalokat, akik szerintük állandóan a telefonjukat nyomkodják.




 

Lehet mismásolni, lehet a vereséget a Facebookra vagy a Kövér által megvádolt Sorosra fogni, de végső soron maga a kormány a hibás. Az embereknek egyszerűen elegük lett a lopásból, a Fidesz hazugságaiból.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top