Politika

Egy magyar krimiíró rommá cikizte a kormány migránsalagútját

Ellenszel.hu

A rendőrség péntek reggel azt írta, hogy a déli határkerítés alatt találtak két, kézi erővel kiásott, belső támasztószerkezet nélküli alagutat, amelyek nemcsak készítőikre, de az esetleges használóikra is életveszélyesek voltak.




Tény, hogy vannak alagutak, de a keletkezésük háttere nem egészen világos. Több mint furcsa például az, hogy a határon senki nem észlelte az ásási munkálatokat, csak akkor, amikor az alagutak már készen voltak, valamint az is kérdéses, miként hordták el a tetemes földmennyiséget.

 

Magyarország egyik leghíresebb krimiírója a Facebookon kommentálta a hírt.

Szerinte a menekültek ásóval evezve kelhettek át a tengeren és később azokkal a szerszámokkal áshatták az alagutakat is:

Tegnap óta ezen röhögök. Jönnek a menekült mandrók, átcipelik a tengeren az ásót, lapátot (azokkal eveztek, nyilván), és pont akkora alagutat ásnak, amely átvezet a kerítés innenső oldaláról a túlsóra, és a rengeteg kimunkált földet, valamint a szaporán áskáló migráncsokat senki nem veszi észre, csak miután elkészültek a műveikkel. Akkor is csak az alagutakat fedezik fel az éber határvigyázók, a migráncsok már hetedhét falun túl járnak, már ha léteznek, de emellett semmi sem szól.

 




Nem politizálok, mert még megszólnak, de ez az alagútásós sztori a határon, na ez megcsiklandozta a fantáziámat. Tegnap…

Közzétette: Vavyan Fable hivatalos oldala – 2019. november 29., péntek

 

Kíváncsian várjuk, mikor írja meg a kormánypárti média, hogy Soros már búvárképzésre fizeti be a menekülteket, és tengeralattjáróval küldi át őket a határ menti vizeken..

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top