Politika

A kormány milliókkal emelné meg az állami intézmények vezetőinek fizetését

Pestibulvar.hu

A kormánypárt előterjesztett egy törvénymódosítást, amiben azt javasolják, hogy drasztikusan emeljék meg több állami intézmény vezetőjének fizetését is.




KÉTSÉG SEM FÉR HOZZÁ, HOGYHA SZAVAZÁSRA KERÜL A SOR, AKKOR A FIDESZES TÖBBSÉGŰ PARLAMENTBEN, SIMÁN KERESZTÜL FOG MENNI EZ A JAVASLAT,

így megemelnék például Sulyok Tamásnak, az Alkotmánybíróság elnökének, valamint Juhász Miklósnak, a Gazdasági Versenyhivatal elnökének a fizetését is.

 

A Blikk értesülései alapján az ATV azt közölte, hogy az állami intézmények vezetői mellett, a helyetteseik is jól járnának, ha a parlament elfogadná a javaslatot.

ŐK A JELENLEGI HAVI 1,3 MILLIÓS FIZETÉSÜK HELYETT 3,6 MILLIÓ FORINTOT KAPNÁNAK.

 

Ezzel párhuzamosan pedig növekedne az alacsonyabb beosztású munkatársak bére is.




 

A Miniszterelnökség indoklása szerint, a kimagaslóan magas béremelésre, a kormánytól független alkotmányos intézmények megerősítése miatt van szükség.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top