Politika

Kövér nem bírta tovább! Kimondta, amit a Fidesz eddig titkolt!

Kövér László oldala / Facebook

Mindig megdöbbentő azzal szembesülni, hogy bár a Fidesz szavakban elítéli a kommunizmust, Orbán és társai valójában pont olyan világot építenek ki, amit a rendszerváltáskor Magyarország egyszer már megtagadott. Az állampárti berendezkedés, a hétköznapi megfélemlítések rendszere és a párthűség alapján osztogatott jutalmak és lehetőségek mind az egyre inkább kiépülő diktatúrát jelzik. Nem véletlen, hogy 2012-ben Orbán megmondta: „Tudja, én a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam. Hanem azok ellen harcoltam, akik csinálták a diktatúrát.” Vagyis




ORBÁNNAK NEM AZ ELNYOMÓ RENDSZERREL VOLT BAJA, HANEM AZZAL, HOGY AZT NEM ŐK CSINÁLHATTÁK.

 

Azt, hogy a Fidesz valójában egy bolsevik mintára szerveződött párt, most Kövér László bizonyította. A házmester stílusú házelnök ugyanis olyan döbbenetes kijelentést tett, amit sokan nem is akartak elhinni. Kövér ugyanis a köztévének nyilatkozva harcosan védelmébe vett egy egykori kommunista vezetőt és ezt mondta:

„POZSGAY IMRE NEM LETT VOLNA ROSSZABB KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK, MINT GÖNCZ ÁRPÁD”

 

Majd mintha ez nem lett volna elég, a láthatóan egyre ziláltabb lelkiállapotú Kövér még rá is tett erre egy lapáttal, amikor ezt a gondolatot tovább fűzve arra a botrányos következtetésre jutott, hogy

A NEMZETI ÉRDEKEK VÉDELME SZEMPONTJÁBÓL EGÉSZEN BIZTOSAN JOBB LETT VOLNA, HA POZSGAY LETT VOLNA A KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉS NEM GÖNCZ ÁRPÁD.

 




Ehhez igazából nem is kell semmit hozzátenni. Kövér kimondta azt, amit a Fidesz eddig próbált eltitkolni. Azt, hogy az Orbán Viktor által vezetett párt ma már egy egykori MSZMP-s vezetőt jobbnak tart, mint a Magyar Köztársaság első és azóta is legnépszerűbb elnökét. Pedig

GÖNCZ ÁRPÁD AZ ÁLLAMPÁRT LEBONTÁSÁÉRT HARCOLT, 1956 UTÁN ÉLETFOGYTIGLANI BÖRTÖNRE IS ÍTÉLTÉK.

 

Ezzel szemben a Fidesz a soraiba fogadta a volt kommunista Pozsgay Imrét és most gőzerővel az egypártrendszer felépítésén dolgozik – Kövér Lászlóval együtt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top