Belföld

Rálőttek egy soproni bevásárlóközpontra

Fotó: Police
Lövésnyomokat találtak szombat reggel egy soproni bevásárlóközpont falán.
Lövésnyomokat találtak szombat reggel egy soproni bevásárlóközpont falán – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

 

Az MTI érdeklődésére Tóth Gabriella, a kapitányság szóvivője elmondta, még az éjszaka folyamán lőhettek rá az épületre ismeretlenek.

 

A lövések következtében nem sérült meg senki, azonban az épület belsejében a vízvezeték megsérült, ami miatt egy üzletben vízkár keletkezett.

 

A rendőrség honlapjára feltöltött képek egyikén az látszik, hogy hat lövésnyom van az épület falán. A szóvivő szerint a lövések az épület hátsó falát érték.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság megkezdte a helyszíni szemlét. Az ügy körülményeit a rendőrség – szakértő bevonásával – lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt indított büntető eljárás keretében vizsgálja.

 

Az MTI úgy tudja, hogy a Sopron Plázát rongálták meg.

 

A lövések következtében szerencsére nem sérült meg senki /Fotó: Police
 

Összesen hat lövésnyom látható az épületen /Fotó: Police

 

Az épületre az éjszaka folyamán lőhettek / Fotó: Police
 

(MTI) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top