Politika

Félmilliárd Ft-os kifizetetlen számlát hagyott maga után a Fidesz Egerben!

fuggetlennemzet.hu

Az október 13-i választást követő első hónap után sajtótájékoztatót hívott össze Eger új, jobbikos polgármestere, Mirkóczki Ádám.

 




Az új városvezető az egriugyek.hu tudósítása szerint a korábbi fideszes vezetés hátrahagyott ügyeiről beszélt tájékoztatóján – szúrta ki a HVG.

 

Ennek során összesen mintegy 500 millió forintos kifizetetlen követelésre bukkantak.

“Ezek a pénzek egyszerűen nincsenek meg, nincs piros ulti senki kezében”
– kezdte a polgármester.

 

Az egri kerékpárút építése után még mindig tartozik az önkormányzat két vállalkozásnak. összesen közel 100 millió forint értékben. A városnak a Volán felé fennálló tartozása is van, az csaknem 215 millió forint értékű. Az Eger gyógyfürdőjét, strandját működtető cég, az Eger Termál Kft. évek óta nem fizet a Heves Megyei Vízműveknek a vízfogyasztás után.

 




A polgármester arról is beszámolt, hogy a kormány által beindított Modern Városok Program keretébe az Egerbe és környékére beígért fejlesztések befejezéséhez a városnak 7 milliárd forint hiányzik. “Vagy ad nekünk a kormány még pár milliárdot, lehetőleg hetet, vagy pedig valamit el kell engedni a projektek közül” – mondta Mirkóczki Ádám.

 

A polgármester állította, hogy a helyi fideszes politikusok “mindent megtesznek azért, hogy a polgármesteri hivatal bedőljön”.

 

„Egyenként felkeresik az önkormányzati dolgozókat, és arra presszionálják őket, hogy egyszerre álljanak fel. Az újpesti példát akarják megvalósítani”

– állítja Mirkóczki.

Forrás: ATV




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top