Politika

Deutsch Tamás: Egyre távolabb kerül egymástól a Fidesz és az Európai Néppárt

nyugatifeny.hu

Nincs visszaút a lejtőn.
Heteken belül eldőlhet, marad-e az Európai Néppárt tagja a Fidesz – írja a Magyar Nemzet című kormánypárti üzenőfüzet.

 

A Fidesz tagságát hónapokkal ezelőtt függesztették fel a Néppártban, és kijelöltek egy 3 befolyásos néppárti politikusból álló, úgynevezett “Bölcsek Tanácsát” a helyzet vizsgálatára.

 

A Magyar Nemzet szerint ez a tanács 2020 elején hozza nyilvánosságra vizsgálatának eredményét, és ez lesz a hivatalos néppárti álláspont is, amire a Fidesz is reagálni fog valamit.

 

Deutsch Tamás, a Fidesz brüsszeli képviselője a hétvégén arról beszélt a Hír TV-ben, hogy a Néppárt által képviselt politikai álláspontok nem túl szívderítők.

„A személyes véleményem szerint ez az irány a Fidesz álláspontjától egyre távolodó irány” – mondta.

 
Deutsch reagált arra is, hogy Manfred Weber néhány hete nyilvánvalóvá tette: ellenzi a Fidesz visszatérést az Európai Néppártba.

 

Deutsch Tamás szerint „Weber a frakcióvezetőségénél fogva nem választott tagja a néppárti elnökségnek, ott nem megmondóember vagy meghatározó személy”

 

(Magyar Nemzet / 444.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top