Politika

Kritikus helyzet – A kormány különböző trükkökkel fedi el a valóságot

Pestibulvar.hu

A kormány már nemcsak az egészségügy tekintetében mondott csődöt, de a legfrissebb beszámoló szerint, a tűzoltóknál sincs minden rendben. A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke azt közölte, hogy jövőre már a kritikus szint alá kerülhet a helyszínre vonuló tűzoltók száma, ez pedig könnyen emberéleteket követelhet.
ENNEK MEGOLDÁSA AZ LENNE, HOGY AZ ÁLLAM TÖBBET ÁLDOZ A KÖZSZFÉRA EZEN ÁGAZATÁRA, JAVÍT AZ ÁLLOMÁNY HELYZETÉN.

 

Salamon Lajos a szakszervezet elnöke a Népszavának elmondta, hogy jelenleg a helyszínre vonuló tűzoltók húsz, de több helyen már harminc százaléka hiányzik. Hozzátette, hogy ez a szám évről évre egyre nő, és ha nem tesz ellene valamit a kormány, akkor a létszámhiány jövőre veszélyes helyzeteket, vezénylési nehézségeket eredményezhet.

 

A szakszervezet elnöke a lapnak kifejtette azt is, hogy a kormány valós megoldások helyett, most inkább statisztikai trükkökkel fedi el a létszámhiány mértékét: egy ideje a legtöbb esetet a legalacsonyabb riasztási fokozatban kezelnek, ezért oda elég egy vagy két kocsit küldeni néhány fős személyzettel.

“ÍGY PAPÍRON NEM HIÁNYOZNAK EMBEREK, DE AZ OLTÁS SOKSZOR KÉTSZER ANNYI IDEIG TART, MINT NORMÁLIS ESETBEN”

– mondta, ez pedig bármikor katasztrófát eredményezhet.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top