Politika

Nagyon ideges lett a fideszbűnöző, amikor az Index riportere utolérte a mikrofonjával (+videó)

nyugatifeny.hu

Menekülni próbált, majd szinte üvöltött az újságíróval.
Beszámoltunk róla, hogy

hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette

és más bűncselekmények miatt gyanúsított lett, és letartóztatták Fehér Petrát, a Szolnok megyei közgyűlés fideszes tagját, Boldog István fideszes parlamenti képviselő jobbkezét, korábbi asszisztensét és kampányfőnökét.

 

Az Index riportere most a csépai önkormányzat parkolójában személyesen Boldog Istvántól szerette volna megkérdezni: mit szól hozzá, hogy a legközelebbi munkatársát súlyos bűncselekmények gyanújával őrizetbe vették.

 

Boldog első körben egy

“Az a helyzet, hogy nem nyilatkozom” -mal tervezte letudni a helyzetet, majd a riporter kitartó érdeklődésének köszönhetően az ülésterem ajtaja előtt kifakadt:

“azt gondolom, hogy világosan megmondtam, hogy adtam ki egy nyilatkozatot az ügyben, az van érvényben. (..) Azt a kultúrát, hogy valaki azt mondja önnek, hogy nem nyilatkozom, nem érti meg, az elég furcsa.”

 
Az alábbi videó utolsó negyedében látható a csodás jelenet:

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top