Politika

Nem bírnak leállni: Orbán riogatóembere “200 százalékkal megnőtt migrációs nyomással” ijesztgeti a karácsonyra készülő magyarokat

nyugatifeny.hu

Semmi sem szent.
Az ünnepek alatt is a biztonság az első, folyamatosan monitorozzuk a magyar határ körüli helyzetet – mondta a miniszterelnök “belbiztonsági főtanácsadója” vasárnapi sajtótájékoztatóján.

 

Bakondi György hozzátette: a kormány folyamatosan figyelemmel kíséri a balkáni útvonalat és közvetlenül a magyar határokat.

 

Bakondi szerint

nem mérséklődik, hanem romlott

az európai migrációs helyzet idén az előző évhez viszonyítva.

 

Kifejtette: a magyar határon jelentősen, több mint kétszáz százalékkal növekedett a migrációs nyomás, ezért a katonai és rendőri erők a megfelelő létszámban és technikai támogatással végzik a feladatukat az ünnepek alatt is.
 

Bakondi György köszönetet mondott a határon szolgálatot teljesítő rendőröknek és katonáknak, és azt hazudta: minden szükséges támogatást megkapnak.

 

Orbán riogatóembere elmondta:

“a bevándorláspárti erők továbbra is politikai nyomás alatt tartják Magyarországot, amelyet a tényadatokra és a magyar emberek biztonsági igényére hivatkozva a leghatározottabban visszautasít a kormány.

 

Nem engedünk semmilyen politikai nyomásnak, továbbra is megvédjük a magyarok biztonságát és a magyar határt”

(MTI korrigálva) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top