Politika

Vona nem áll le: tovább üti az összefogást, újabb DK-snak üzent

Pestibulvar.hu

Hatalmas vita kavarodott tegnap abból, hogy Vona Gábor Gyurcsány Ferenc Facebookon tett javaslatára, miszerint az ellenzéknek közös listával, közös egyéni jelöltekkel és miniszterelnök-jelölttel kellene indulnia a 2022-es választáson, azt írta, hogy




A JAVASLAT NEMCSAK ERKÖLCSTELEN ÉS ROSSZ, DE EGYENESEN VESZÉLYES IS.

 

Rónai Sándor, a DK EP-képviselője nem sokra rá vissza is üzent a Jobbik volt elnökének. Azt írta, szerencse, hogy a Jobbik időközben már szakított Vona felfogásával, ennek köszönhető, hogy a teljes ellenzék támogatásával mandátumot tudtak nyerni a tavaly őszi választáson. “Ha elutasították volna az együttműködést, akkor ők most épp úgy lennének polgármesterek, alpolgármesterek, vagy képviselők, ahogyan Vona lett miniszterelnök 2018-ban. Tehát sehogy” – fogalmazott. Majd úgy folytatta: ő azért dolgozik, hogy legkésőbb 2022-ben a demokratikus Magyarország győzzön. “Egyáltalán nem zavar, ha emiatt közösen kell dolgoznunk a jövőben” – tette hozzá.

 

Vonát szemlátomást nem hatotta meg a DK képviselőjének levele, ugyanis kiállt a tegnapi véleménye mellett. Rónai bejegyzéséhez azt írta, a DK képviselője úgy tűnik, nem értette meg a javaslatát, mert az nem a személyéről, hanem a közös lista elvetéséről szólt.

“NEM A SZEMÉLYEM A FONTOS, HANEM AZ, HOGY HÁNY LISTA LEGYEN”

– foglalta össze Vona, majd kihívta Rónait egy vitára, az ATV stúdiójába. A DK képviselője egyelőre nem reagált a felvetésre, ha megteszi, frissítjük a cikket.

 




Itt elolvasható Rónai bejegyzése, alatta pedig Vona kommentje:

 

Vona GábornakÉlénken él bennem 2018. áprilisa, amikor a demokratikus Magyarország egy emberként remélte, hogy az…

Közzétette: Rónai Sándor – 2020. január 2., csütörtök

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top