Politika

Nem vicc: elment az Orbán fiú gyülekezetébe, majd Isten elkérte az összes pénzét

hirhugo.hu

Ezt az igazán csodás történetet a 24.hu szúrta ki a Felház Facebook oldalán. Aki esetleg nem tudná, hogy mi az a Felház, annak elmondom: ez egy pünkösdi vallási gyülekezett, amit Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia és pár barátja kezdett el pár éve gründolni.  




 

Egyébként az Orbán Gáspár nevével is fémjelzett Felház közösségi oldalán azt hirdeti magáról, hogy náluk Jézus Krisztussal is találkozni lehet, úgy, ahogy Ő van.-jegyzi meg a portál

 

S mi is lehetne ennél nagyobb Krisztusi csoda, hiszen az egyik Felház gyűlés után az adományok számolásakor találtak egy levélbe csavart köteg pénzt. A 300 ezer forint értékű euró adományozója ebből a pénzből ment volna az El Caminóra négy nap múlva.

Az a pénzösszeg, amit bedobott az adományok közé az összes félretett pénze volt az utazásra, viszont Isten elkérte tőle az alkalmon. Hezitált, hogy bedobja-e vagy sem, de végül úgy döntött megteszi, mert bízik Istenben annyira, hogy majd kirendel neki mindent, amire szüksége lesz az útja során.

 

A Felház nagyon hálás az adományért, nagyon szívesen hallanák a történet folytatását.

 




Egyébként kész szerencse, hogy éppen amikor Isten elkérte a pénzét, pont nála is volt, meg egy levél is, aminek a társaságába be tudta dobni.

 

A szemeszternyitó Felház alkalmunk után az adományok számolásnál találtunk egy levélbe csavart köteg pénzt. Ehhez a…

Közzétette: Felház után – 2018. november 6., kedd

 

Ha pedig esetleg neked is lenne kedved bedobni az összes megtakarított pénzed a Felháznak, akkor erre még lesz mód, Facebook oldaluk tanulsága szerint legközelebb november 12-én tartanak ilyen összejövetelt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top