Politika

Borított az ellenzéki párt: drámai helyen végzett Magyarország az EU egyik legfontosabb rangsorán

Orban Viktor az Európa Parlament ülés után. via politico

Az MSZP Facebook oldalán hozta nyilvánosságra azt az EU rangsort, amiből kiderül, hogy a magyar emberek fogyasztási mutatói nem érik el az EU átlag háromnegyedét se és csak a bolgár embereknél tudunk az EU-ban többet vásárolni.

 




 

2018-ban Magyarország az utolsó előtti helyre zuhant az egy főre eső személyes fogyasztási mutatókat tekintve, hiszen az EU átlagnak csupán a 64%-át éri már el hazánk.
Csak Bulgáriát (56%) előzzük meg, hiszen még Romániában is magasabb ez az érték (71%), mint hazánkban-írja az ellenzék párt a közleményében

 

2018-ban Magyarország az utolsó előtti helyre zuhant az egy főre eső személyes fogyasztási mutatókat tekintve, hiszen az…

Közzétette: MSZP – 2020. január 3., péntek

 

Majd az MSZP azt hangsúlyozza, hogy azt még elfogadja a magyar nép, hogy a “nyugat” sokszorosan jobban él, de az elfogadhatatlan, hogy a volt KGST tagállamok is sorra előzték le hazánkat a Fidesz rezsim 10 éve alatt, szinte minden mutatóban.

 




 

Csehország 82%, Lengyelország 76%, Szlovákia 73, Szlovénia 73%, Balti államok 69-74-89%, Románia 71%, Horvátország 64%, Magyarország 64%, Bulgária 56%.
A mutató azt jelzi, hogy az EU átlag hány %-a jellemző az adott tagállamra. (Egyéni fogyasztás (AIC) az EU átlag százalékában (PPS 2018.)- zárják közleményüket a szocialisták

 

 

A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Orbán alatt Magyarország az egyik legszegényebb ország lett az EU-ban, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot, hogy mindenki lássa a magyar ember tud az egyik legkevesebbet vásárolni az unióban.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top