Politika

Orbán minden idők legszegényebb miniszterelnöke

Pestibulvar.hu

Teljesen legatyásodott, egy huncut vasa sem maradt.




 

Már egy évvel ezelőtt is rendkívül pénzszűkében volt Magyarország “miniszterelnöke”, annyi volt a megtakarítása, amennyit havonta megkeres nettóban (ne kérdezzék, mit csinál a fizetésével, bizonyára a dunyhába rejti, és arról valamiért nem számol be), mostani vagyonnyilatkozata szerint azonban tavaly még tovább romlott a helyzete,

EGY ÁRVA PETÁK MEGTAKARÍTÁSA SEM MARADT.

 




Az ingatlanvagyona szerencsére sértetlenül megúszta, így talán még nem kell hajléktalanként élnie, és nem kell valamelyik miniszterénél, vagy tehetős üzletember barátjánál meghúznia magát. Továbbra is ő birtokolja a XII. kerületi Cinege utcai házát és a másik házát Felcsúton, tetszenek tudni, amelyiknek a tövében van egy benga nagy stadion.

Bár ugyan teljesen legatyásodott, legalább buzgó hiteltörlesztő volt, feleségével, Lévai Anikóval közös, közel 20 éve felvett hiteléből jócskán sikerült törlesztenie, 3,5 millióról 2,199-re. Ez megmagyarázhatja, hova tűnt a megtakarítása, nagyjából ugyanannyit tesz ki a törlesztés, mint amennyi a megtakarítása volt.

 

Persze Orbán köztudottan szerény ember, bizonyára ezért van az, hogy a vagyonnyilatkozatából ezúttal is sikerült kihagynia, hogy “Mészáros Lőrinc” néven szerencsére azért vannak rejtett tartalékai,

EGÉSZEN PONTOSAN 400 MILLIÁRD FT,

amivel tavaly sikerült is a Forbes 500 leggazdagabb emberének a listájára felkerülnie, egyben csatlakoznia a dollármilliárdosok klubjához is. De ha nem a stróman bűnöző álcáját nézzük, akkor a helyzete valóban elég gyászos, talán azt sem túlzás mondani, hogy ő minden idők legszegényebb magyar miniszterelnöke. Illik is a szeme színéhez a puritán Karmelita kolostor, amit több milliárd Ft közpénzből csak neki újítottunk fel mi, jólelkű magyar adófizetők.




 

És hogy mi van Alibabán túl a másik negyven rablóval?

 

Rogán Antal váratlanul közel egy milliárd Ft-tal gazdagabb lett, pontosabban annyival többet vallott be idén, ami elég furcsa, tekintve hogy épp egy válás kellős közepén van, és több eddig a nevéhez sorolt vagyontárgyát vitte az asszony. De Rogán feltaláló lévén bizonyára elég trükkös ember, ő valahogy még azt is összehozta, hogy vastagabb zsebbel jöjjön ki egy válásból. Szívesen vennénk leckéket tőle.

 

Lázár Jánosnak is sikerült újfent bizonyítania alaptételét, hogy minden ember annyit ér, amennyije van. Ő nyilván elég sokat ér, Kelet-Magyarországon már ő lehet az egyik legnagyobb oligarcha, tavaly pl. úgy törlesztett 35 millió Ft-ot, közte házat, szőlőt, szántót, hogy közben még a megtakarítását is sikerült növelnie. Ne kérdezzék, hogy, Lázár nyilván egy igazi pénzügyi zseni.

 

Áder Jánosnak is láthatóan bejött az aláíróbiznisz, tavaly vett egy 125 nm-es házat a II. kerületben, bár ehhez felvett egy 45 milliós hitelt, azt nem tudni, hány évre.

 

Kövér Lászlónak Orbánhoz hasonlóan elég szar éve volt, megtakarításai fél millió Ft-tal csökkentek, most már csak 3,5 millió van a számláján, szegény ember, ha így folytatja, még az ág is húzni fogja őt, valószínűleg a bajszán keresztül.




 

Szijjártó Péter akár a tavalyi nyilatkozatát is leadhatta volna, sok minden nem változott, most új ingatlant sem vett. Csak a megtakarításai csökkentek, érdemben mondjuk azok sem sokat. Jó unalmas éve volt tehát a mi Petikénknek, már ami a vagyoni helyzetét illeti.

 

Aki a többi hazugságra is kíváncsi, a HVG összesítését végigböngészgetheti.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top