Politika

Veréssel fenyegette azokat Gajdics Ottó, akik szerint Bayer gyűlöletkeltő

Forrás: HírTV Sajtóklub

Újabb zseniális pillanatnak lehettek szem- és fültanúi azok, akik hétfőn valamiért a HírTV-re kapcsoltak. A csatorna kommunista dühöngőjében, a Sajtóklubban szóba került a Niedermüller Péter ellen szervezett múlt heti “antirasszista” tüntetés, aminek a nyíltan náci Bayer volt a vezérszónoka. A műsor egyik vendége, a volt KISZ-titkár Gajdics Ottó annyira kiakadt azon, hogy egyesek gyűlölködőnek merték nevezni Bayert, hogy azt mondta, idézzük:




„EZT EGYSZER RÁD FOGTÁK, ÉS MOST LEGYÜNK NAGYON ÖNKRITIKUSAK: MI IS HIBÁSAK VAGYUNK, HOGY NEM AKKOR VÁGTUK POFÁN ŐKET VISZONTVÁLASZKÉPPEN, MERT MOST MÁR TELJESEN ÚGY KEZELIK EZT, MINTHA TE VALAHA IS BÁRKI ELLEN GYŰLÖLETET KELTETTÉL VOLNA. EZ EGYSZERŰEN ELKÉPESZTŐ!”

 

Nehéz vitatkozni ezzel a zseniális logikával, elvégre mi sem világosabb, mint hogy a legjobb védekezés a gyűlöletkeltés ellen az, ha erőszakhoz folyamodik az ember. Így legalább érthető, hogy Gajdicsékat az miért nem zavarta, hogy az agresszív fideszes csőcselék újságírókat is bántalmazott a tüntetésen.




 

Gajdics primitív megszólalása itt meghallgatható:

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top