Politika

Minden devizás ország megszüntette a devizahiteleket, csak Magyarország nem: elgondolkodtató

titokterminal.com

Vajon kiknek áll érdekében, hogy tönkremenjen a haza?




 

A környező országokban mára kimondható, hogy csak Magyarorszánon nem törölték a svájci frank alapú hiteleket. A szomszédos országokban nem elég, hogy törölték, még a bankokat kényszerítik arra, hogy fizessék vissza a törvénytelenül beszedett pénzeket.

 

Itthon mi történik? SEMMI! Ahogy itt semmiért nem történik semmi.




 

pedig a mindenkori kormánynak hatalmában állna, hisz hihetetlenül nagy legitimitást kaptak…

 

Övé az egész ország most már…

 

A rendőrök az ügyészség, az adóhatóság, mindenki az ő kezéből eszik, így nem nehéz… Ezt nevezik diktatúrának, amikor két bárány és egy farkas eldönti, hogy mi legyen a vacsora… Nyilván bárány.

 

Osszátok,ha ti is egyetértetek…

 

A bíróság 70 oldalon indokolta döntését, amelyet internetes oldalán hozott nyilvánosságra.

 

A testület elutasította a bankok fellebbezését, és helybenhagyta a frankhitelesek érdekvédelmi szervezete kollektív vádemelését a nyolc legnagyobb Horvátországban működő bank ellen.

 

Azzal vádolták őket, hogy tisztességtelenül alkalmazták az árfolyamzáradékot, és egyoldalúan megváltoztatták a kamatokat, amelynek következtében a hitelfelvevők törlesztőrészlete a duplájára nőtt a kiindulásinak

– idézi az MTI.




 

Felháborító, hogy nálunk emberek halnak meg, mert öngyilkosok lesznek, amikor már nem látnak ki a hitelből… Felvette valaki 30 ezer forintos törlesztő részlettel hitelt, és mára 200 ezret kellene fizessen.

 

Beleroppan, és eldobja az életét. Azt nem értem, hogy hogy képes nyugodtan aludni az a pár ember, aki tudja, hogy a deviza hitel következtében a mai napi összesen 1120 ember dobta el az életét Magyarországon.

 

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

 




Ha egyetértesz oszd meg, és lássa más is, hogy attól, hogy elnyomnak minket a törvényeikkel, mi még nem fogunk csendben maradni!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top