Politika

Orbán fasisztái meggyalázták Göncz Árpád emlékét

Pestibulvar.hu

Alig néhány nap telt el azóta, hogy az Árpád hídi metróállomást hivatalosan is átnevezték Göncz Árpád városközpontra a néhai köztársasági elnök előtt fejet hajtva, Orbán házi fasisztái, a Mi Hazánk Mozgalom nevű álellenzéki párt tagjai




MÁRIS MEGGYALÁZTÁK AZ EMLÉKÉT.

 

A párt esztergomi és budapesti elnöke egy matricával letakarta Göncz nevét. Tettüket azzal indokolták, hogy szerintük az egykori államfő “nem méltó arra”, hogy közterületet nevezzenek el róla. A két ifjú náci azt is elmagyarázta, miért nem: Göncz szerintük 1945-ben a Vörös hadsereg oldalán, és nem a magyarokén harcolt, a kommunista rezsim alatt patkány fedőnév alatt jelentett, már köztársasági elnökként pedig “megakadályozta a kommunista bűnösök elszámoltatását”.




 

A Mi Hazánkosok amiatt is megdöbbenésüket fejezték ki, hogy egyeseknek fontosabb Göncz emléke, mint Árpád fejedelemé, akiről az állomást korábban elnevezték. Mint mondták, a honfoglaló vezér védelmében is állították vissza az eredeti állapotokat.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top