Politika

Szégyen: így derült ki Orbán legnagyobb kudarca – egyenes úton a bukáshoz

Fotó: OV Facebook

Orbán Viktor politikája megbukott.




 




Keserédes öröm lehet, hogy Orbánék a Néppárt tagjai maradhattak, kérdés mit jelent ez a valóságban. Egy videóból kiderült, nem sok jót.

Sokak számára tűnhetett úgy, hogy Orbánék végül győztek a Néppártban, ugyanis az Unió vezető pártja végül nem zárta ki a Fideszt, bár jogait továbbra is felfüggesztve tartja.

 

De mit jelent mindez a valóságban?

 

Ha meg akarjuk érteni, hogy Orbánék számára mit jelent pontosan mindez akkor a legjobb példa erre az, amit Kész Zoltán szúrt ki egy videóban:

 




Ha valaki meg akarja érteni a Fidesz elszigeteltségét Európában, nézze meg 0:12 másodpercnél Szájer József meglepettségét és 1:06-nál Deutsch Tamás tanácstalanságát.

 

Miközben az egész Európai Parlament énekli a szeretet és soha el nem búcsúzás dalát, az összetartozás himnuszát, üzenetet küldve a briteknek: mi mindig egyek leszünk a sokszínűségben.

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top