Politika

A fideszes politikus Facebook-oldalán egy fényképen hirdette, mennyivel szebbek a kormánypárti politikusok az ellenzékieknél

168ora.hu

Vigh László fideszes – és vélhetően fehér, keresztény, heteroszexuális – országgyűlési képviselő olyan képet osztott meg a Facebook-oldalán, amely kinézetük alapján szembeállítja a kormánypárti politikusnőket az ellenzékiekkel. A posztot a 444 vette észre.




 

A kép „Az arcodon a lelked” felirattal láthatóan arra utal, hogy míg a kormánypártiak szépek és jók, addig az ellenzéki politikusnők rondák és rosszak.

Fotó: 444/Vigh László Facebook oldala




 

A képet eredetileg a nyilvánvalóan erősen konzervatív, kormánypárti érzelmű Apa mondta mémgyár tette közzé, az alábbi megjegyzéssel együtt:

„Az ellenzék boszorkánykonyhájában úgy tűnik, boszorkányban nincs hiány. Ahogy Lázár János mondotta vala: Kell még mondanom valamit Ildikó?”

 

A fényképen Szabó Tünde sportért felelős államtitkárt, Novák Katalin családügyi államtitkárt, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivőt és Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkárt állították szembe az ellenzéki politikusokkal. Míg a kormánypártiakról igen előnyös fényképek, az ellenzékiekről egytől-egyik kifejezetten előnytelen, egy-egy elkapott pillanatkép látható.

 




Vigh László néhány óra múlva már bátran törölte is a posztot közösségi oldaláról.

 

Arra itt emlékeztetnénk halkan, hogy éppen tegnap tüntettek a fehér, keresztény, heteroszeuxális kormánypárti szimpatizánsok a kirekesztő gyűlöletpolitika ellen.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top