Belföld

Annyira nincs rendőr Gödöllőn, hogy háromszáz ügy áthelyezését kérték, mert nem tudnák tartani a határidőket

168ora.hu

Háromszáz ügy áthelyezését kérte más kapitányságokra a Gödöllői Rendőrkapitányság, mert kevesen vannak és nem tudnák tartani a határidőket. Az erről szóló dokumentum a Zsaruellátó nevű Facebook-csoportban jelent meg, majd a rendőrség az RTL Klub Híradónak elismerte, hogy az valódi.




 

 




A kapitányságon év elején 264-en dolgoztak, a betöltetlen helyek száma 70 volt. Magyarországon a hivatásos rendőri státuszok hat és fél százaléka betöltetlen, de az Országos Rendőr-főkapitányság szerint ez sehol sem veszélyezteti a közbiztonságot.

 

A Zsaruellátó Egyesület szóvivője szerint folyamatosan kapják az üzeneteket olyan kollégáktól, akik elhagyják a pályát. Úgy gondolják, a bérrendezés lenne a legfontosabb lépés ahhoz, hogy a rendőrök egyáltalán elgondokodjanak azon, hogy állományban maradnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top