Politika

Bakondi: Alagúton, létrán, vízen, leplombált kamionokban jönnek a migránsok Magyarországra

nyugatifeny.hu

Orbán pánikfelelőse tovább gerjeszti a hisztériát, pedig már októberben sem jött be.




Egyre több migráns érkezik Magyarország területére különféle módszerekkel: a kerítés alá ásott alagutakon, a kerítésen létrán átmászva, vízi úton, leplombált kamionokban – füllentette Bakondi György, a miniszterelnök “belbiztonsági főtanácsadója” az M1 csatornán.

 

Hozzátette: Magyarország déli határánál a közelmúltban több alagutat találtak, amelyek migránsok bejutására alkalmasak.

 




A magyar hatóságok éjjellátó és hőérzékelő rendszerekkel, drónokkal és helikopterekkel vigyázzák az államhatárt – mondta Bakondi.

 

Véleménye szerint a görög szigeteken már tarthatatlan a Törökországból érkező migránsok helyzete, ezért megkezdődött “a kontinensre szállításuk”.

 

A probléma az, hogy ezek a migránsok többnyire nem menedékért folyamodnak, hanem elindulnak a jobb életlehetőségeket kínáló nyugat-európai országok felé – figyelmeztetett Bakondi György.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top